fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

For universiteter

Som universitet er Green Innovation Makers din adgang til casemateriale med konkrete grønne udfordringer fra virksomheder og organisationer, der tager udgangspunkt i grøn omstilling og grøn innovation. Casematerialet tilgås via Green Challeges. I kan anvende Green Challenges når som helst og hvor som helst – i længere forløb eller som et hackathon.

Hvordan kan I arbejde med Green Challenges?

  • Studiestart – introuge
  • Casemateriale til forelæsninger
  • Samarbejde ifm. semesterprojekter
  • Hackathon
  • Indsigt i kommende jobmuligheder
  • Møde og match med virksomheder/organisationer under Green Innovation Week
  • Det foregår i uge 39 2023 i og omkring Elværket Skive

 

Læs mere om anvendelse af konceptet: 

Aarhus Universitet har anvendt Green Challenges i semesterforløb.

 

 

Skal I være med?

Kontakt Louise Vilsgaard fra Elværket i Skive, så vender hun tilbage hurtigst muligt. Fang hende på louv@bskive.dk
Louise Vilsgaard

Det siger undervisere og studievejledere om Green Innovation Makers

“Det, der har været den store fordel for mig er, at jeg har teorien i pensum, som vi skal igennem. Det handler om, hvordan gasser opfører sig, og GreenLab har så været et konkret eksempel på hvor, det bliver anvendt. Det giver eleverne en mere håndgribelig forståelse af, hvad vi rent faktisk arbejder med, og bruger det til at få bedre styr på teorien.”
Thomas Balle
HTX-underviser, Skive College
“Green Innovation Week er en unik mulighed for os for at komme tæt på virksomheder i regionalområdet og virksomheder, der er relevante og som har nogle cases, der har nok højde til at matche de studerende som vi arbejder med.”
Peter Lindgren
Professor, Aarhus Universitet
“Når man har konkrete opgaver, så er det nemmere at motivere eleverne. Det giver bare en anden dimension og dynamik plus det, at det er noget input, der kommer udefra. Jeg siger en masse ting, og det er ikke fordi de ikke tror på mig, men når det kommer udefra, så har det en anden vægtning for eleverne.”
Lærke Dahl Ravnbæk
HHX-underviser, Skive College
“Når man får sådan en opgave, der går lidt mere værdibaseret til værks, så er det faktisk enormt spændende, fordi man kan potentielt være med til at påvirke noget i en grøn retning. Det synes jeg, er enormt spændende set ud fra det perspektiv, at vi ser ind i en trend, hvor vi hele tiden skal tænke på vores miljø omkring os og vores klima. Det er fantastisk at få lov til at arbejde med de værdier som multimediedesigner.”
Morten Wøldike Schmith
Koordinator og underviser, multimediedesign, Erhvervsakademi Dania
“For mig som underviser har det været et super fedt projekt at deltage i af flere forskellige årsager. Både fordi det har været virkelighedsnært, og det er virkelig noget, der har interesseret de studerende. Det har været et utrolig godt faciliteret setup, hvor jeg som underviser egentlig bare har skulle tage de her udfordringer, som var prædefinerede, og så sætte dem i anvendelse.”
Louise Krogh Balle
Koordinator og underviser, professionsbachelor i e-handel, Erhvervsakademi Dania
Logo fra Roland Film
Logo fra Tietgenfonden