fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Green Innovation Week 2023

Sæt allerede nu en stor ring i kalenderen omkring uge 39 i 2023. Vi gentager succesen og afvikler Green Innovation Week 2023 med en række innovative events og initiativer. Ugens store højdepunkt bliver torsdag d. 28. september 2023, hvor vi forvandler Elværksgrunden i Skive til et stort samlingspunkt for grøn omstilling. Glæd jer til en endnu vildere udgave, hvor vi bygger videre og udvikler 2022-udgaven til nye højder. 

Denne side opdateres løbende. 

Eventaktiviteter GIW 2023

En lang række aktiviteter og spor danner eventets overordnede rammer. I forskellige temaområder har eventet til formål at inspirere med forskellige grønne forretningsmodeller og nye grønne udviklingsmuligheder i forskellige typer brancher, virksomheder og organisationer. En central del af eventet er netværks- og matchmaking muligheder mellem erhverv og uddannelse - både praktikophold under uddannelsen og ordinært job efter endt uddannelse. 

Green Inspirations 

Fra den store scene kan du høre oplæg, debatter og inspiration fra forskellige virksomheder, organisationer og fageksperter. Vi planlægger et program spækket med nyeste viden til inspiration for dit eget projekt eller virksomhed. Her vil en række værter tage os igennem dagens program og du kan gå til og fra området hele dagen. 

Pitch-scene

Nyt 2023-tiltag: En dedikeret pitch-scene i udstillings- og businessområdet, der er åben for elever og studerendes pitch af Green Challenge-løsninger eller øvrig forskning. Virksomheder og organisationer pitcher koncepter og forretningsmodeller med afsæt i grøn innovation til videre dialog og matchmaking ved standene. Scenen vil i perioder fungere som Speakers Corner foruden planlagte pitch. 

Workshops

Deltag på tværs af fagretninger i forskellige workshops med udgangspunkt i Green Challenges. Workshoppen kan også bruges til kickstart og idégenerering i forbindelse med opstart af semesterprojekt eller lign. 
Bekræftede workshopfacilitatorer er: 
Gråkjær - Procesredskab indenfor bæredygtig byggeri
Stenger & Ibsen Construction - Biodiversitet på vindmøllesites
- GreenLab - Vand i P2X (Endnu ikke filmet) 
Tiny House Living - Fremtidens boliger

Stande og stationer 

Forstå og bliv inspireret af komplekse grønne løsninger, teknologier, eksperimenter mv. Her kan du hands-on afprøve, teste, se og mærke løsningerne, der formidles af fagpersoner og eksperter på området. Virksomheder og organisationers standene og stationer er en stor del af eventområdet området. Her finder du forskellige grønne forretningsmodeller og der er plads til dialog, netværk og matchmaking mellem erhverv og uddannelse. Her finder du også elever og studerendes bud på løsninger af forskellige Green Challenges. 
Se temaer for området herunder.

 Shops  

Besøg shopområdet, hvor bæredygtige producenter inspirerer med innovative alternativer til det konventionelle marked. Skal dit produkt være repræsenteret blandt dette udvalg og være en central del af Green Innovation Week 2023? Så kontakt os gerne. 

Vi søger bæredygtige producenter 

Café og Lounge

Vores Café og Lounge danner eventets sociale rammer for netværk. Her kan du gå opdagelse blandt en række mad- og drikkeaktører, der viser vejen frem inden for bæredygtig fødevareproduktion. Laver du et unikt og lækkert produkt og er vant til at håndtere et Street Food/Festival set-up, så kontakt os gerne. 

Vi søger foodstrucks