Green Challenges

En central del af Green Innovation Makers er Green Challenges. En Green Challenge er virksomheder og organisationers grønne udfordringer, der formidles herunder som video og casemateriale.

Det er muligt at arbejde med Green Challenges på uddannelsesinstitutionerne året rundt og der kan med fordel tages udgangspunkt i fagundervisningen, projektforløb eller i semesterforløb. Green Challenges henvender sig til flere niveauer – fra ungdoms- og videregående uddannelser til universitets- og forskningsniveau.

Derudover er der mulighed for virksomhedsbesøg, sparring med virksomheden samt pitch af idéer og løsningsforslag. Dette kan foregå online eller fysisk i samarbejdet med teamet bag Green Innovation Makers. Det er muligt at inddrage et eller flere af FN’s 17 Verdensmål i hver Green Challenge.

Pitch- og afleveringsskabelon

Har I brug for inspiration til hvordan en Green Challenge kan gribes an, så har vi denne skabelon. Skabelonen skal ses som en vejledning til jeres arbejde med præsentationen af de grønne løsningsforslag.

Hent skabelonen her:

Green Challenge pitch-og afleveringsskabelon

Har du spørgsmål og/eller idéer, eller ønsker du at tilmelde dig Green Innovation Week 2021?