fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Hvad er Green Innovation Week?

Green Innovation Week er en eventuge, der finder sted i og omkring Elværket Skive, hvor elever, studerende, virksomheder, forskere, iværksættere og borgere samles om grøn innovation og grønne aktiviteter. Oplev og deltag i workshops, erfaringsudveksling, inspiration, hands-on udstillinger med mulighed for at afprøve teknologier mv.

Green Innovation Week 2023

Knap 4.000 deltagere lagde vejen forbi Elværket Skive torsdag d. 28. september 2023 under Green Innovation Week. Programmet talte over 80 aktiviteter, oplæg, workshops og samarbejder, der kunne opleves på dagens tætpakkede program. Læs mere om #giw23 via disse indlæg: 

- Green Innovation Week gør den grønne omstilling nærværende

-Anna Lin i front til årets Green Innovation Week

- Kom med på en lytter

- Se alle indlæg


Se program for 2023

Green Innovation Week 2022

Fredag d. 30. september 2022 kulminerede Green Innovation Week i et stort event på Elværksgrunden i Skive bag Elværket. På programmet var der fokus på en række emner indenfor den grønne omstilling, hvor samtaler, workshops og udstillinger blev kickstartet af inspirerende oplæg. 

Green Innovation Week med vokseværk

Pilotprojektet Green Innovation Week løb af stablen i 2021 i Coronaens skygge. I 2022 kunne vi byde velkommen i et større format med langt flere involverede aktører. 
Se videoen fra Green Innovation Week 2021 herunder: