fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Hvad er Green Innovation Week?

Green Innovation Week er en eventuge, der finder sted i og omkring Elværket Skive, hvor elever, studerende, virksomheder, forskere, iværksættere og borgere samles om grøn innovation og grønne aktiviteter. Oplev og deltag i workshops, erfaringsudveksling, inspiration, hands-on udstillinger med mulighed for at afprøve teknologier mv.

Green Innovation Week 2023

Sæt allerede nu en stor ring i kalenderen omkring uge 39 i 2023. Vi gentager succesen og afvikler Green Innovation Week 2023 med en række innovative events og initiativer. Ugens store højdepunkt bliver torsdag d. 28. september 2023, hvor vi forvandler Elværksgrunden i Skive til et stort samlingspunkt for grøn omstilling. Glæd jer til en endnu vildere udgave, hvor vi bygger videre og udvikler 2022-udgaven til nye højder. Nyheder, aktiviteter og program for 2023 opdateres her.

Green Innovation Week 2022

Fredag d. 30. september 2022 kulminerede Green Innovation Week i et stort event på Elværksgrunden i Skive bag Elværket. På programmet var der fokus på en række emner indenfor den grønne omstilling, hvor samtaler, workshops og udstillinger blev kickstartet af inspirerende oplæg. Derudover kunne man opleve Green Challenge pitches fra elever/studerende, få sparring og netværk indenfor den grønne omstilling, matchmaking mellem kandidater og virksomheder og ikke mindst en række udstillinger og show-hows fra lokale og nationale frontløbere til inspiration for alle. Formålet med Green Innovation Week er at skabe og understøtte synergier indenfor grøn omstilling.
Green Innovation Week udgør det fysiske samlingspunkt, hvor aktører på tværs af kommune, erhverv og uddannelse kan blive synlige for hinanden og dermed i fællesskab udvikle Skiveegnen som en attraktiv HUB for grøn omstilling.

I 2022 var der fokus på:


Green Partners: Vi havde flere samarbejdspartnere, der afholdt aktiviteter og events under Green Innovation Week. I det samlede program var disse aktiviteter vores Green Partner-aktiviteter

Green Inspirations: Fredag d. 30. september var der fra den store scene på eventpladsen ved Elværket Skive være små kickstartere i form af Green Inspiration oplæg og dialoger. Inspiration ledte enten ud i Green Workshops eller Green Actions.

Green Workshops: Flere Green Inspirations ledte ud i workshop-sessioner, der blev faciliteret af forskellige virksomheder og organisationer. 

Green Actions: Vi havde allieret os med førende eksperter og virksomheder indenfor en række temaer i den grønne omstilling. Vores Green Actions var derfor udstillinger og show-hows, hvor der kunne dykkes ned i teknologier, laboratorieforsøg og meget mere på baggrund af et Green Inspiration-oplæg. 
Se programmet

Green Innovation Week med vokseværk

Pilotprojektet Green Innovation Week løb af stablen i 2021 i Coronaens skygge. Vi glæder os til at byde velkommen i 2022 i et større format med langt flere involverede aktører. Se videoen fra Green Innovation Week 2021 herunder: