fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Hvad er Green Innovation Week?

Vi hører meget om, at der er mangel på kompetencer, der kan løfte den grønne omstilling. Men hvad er den grønne omstilling helt konkret i forskellige fagligheder og hvad er det, man skal kunne? Forstå det grønne mindset og få hænderne i det torsdag d. 26. september 2024.

Festivalens programspor tager udgangspunkt i de kompetencer, der skal drive den grønne omstilling på tværs af fag, elever, studerende, virksomheder og iværksættere i hele landet.

Program for #giw2024

#giw2023

#giw2022

#giw2021

Green Innovation Week 2023

Knap 4.000 deltagere lagde vejen forbi Elværket Skive torsdag d. 28. september 2023 under Green Innovation Week. Programmet talte over 80 aktiviteter, oplæg, workshops og samarbejder, der kunne opleves på dagens tætpakkede program. 700 personer var involverede i udviklingen af Green Innovation Week som case i uddannelsen. Læs mere om #giw23 via disse indlæg: 

- Green Innovation Week gør den grønne omstilling nærværende

-Anna Lin i front til årets Green Innovation Week

- Kom med på en lytter

- Se alle indlæg


Green Innovation Week 2022

Fredag d. 30. september 2022 kulminerede Green Innovation Week i et stort event på Elværksgrunden i Skive bag Elværket. På programmet var der fokus på en række emner indenfor den grønne omstilling, hvor samtaler, workshops og udstillinger blev kickstartet af inspirerende oplæg. 

Green Innovation Week med vokseværk

Pilotprojektet Green Innovation Week løb af stablen i 2021 i Coronaens skygge. I 2022 kunne vi byde velkommen i et større format med langt flere involverede aktører. 
Se videoen fra Green Innovation Week 2021 herunder:
Logo fra Tietgenfonden
Logo fra Roland Film