fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

RENT LIV-partner 

RENT LIV er Skiveegnens brand: 

Grøn handling i fællesskab for en egn i balance - 
Vi kalder det RENT LIV  

RENT LIV-samarbejde

Vi samarbejder med Skive Kommune omkring aktivering af grønne handlinger under Green Innovation Week 2023. Du kunne opleve forskellige samarbejder og elementer af eventet, der blev løst med RENT LIV-metoden: 

Grøn handling i fællesskab for en egn i balance.

Blandt andet: 

- Samarbejde om fysisk eventopbygning og grønne tiltag

- Samarbejde om programindhold og rekruttering af deltagere

- Skiveegnen som læringsrum

- Samarbejde om kommunikation


Læs om tiltagene i indlægget: Vi kalder det RENT LIV

Skiveegnens virkelyst

Det er ikke tilfældigt, at Green Innovation Makers udspringer i og omkring Skive Kommune. Skiveegnen har i mange år været frontløbere indenfor grøn omstilling. Med RENT LIV-brandet har Skive Kommune givet alle borgere, virksomheder, iværksættere, institutioner og foreninger mulighed for at tage del i at udvikle grønne løsninger og bæredygtige tiltag i fællesskaber. Der er skabt en fælles fortælling og forståelse for hvad Skiveegnen kan, når vi arbejder sammen om grøn innovation. 

Øvrige samarbejdspartnere

Hvad går partnerskab ud på?

Green Innovation Makers taler ind i mange forskellige retninger indenfor den grønne omstilling. Derfor indgår vi løbende partnerskaber som konceptet udvikler sig. Partnerskaberne er både fundamentet for implementering af Green Innovation Makers på et nationalt niveau, men er også med til at skabe relevans via samarbejde om andre koncepter og events.
Læs mere og blive inspireret af vores samarbejde med Danmark For Målene her eller vores samarbejde med Greenbizz og Aarhus Universitet her.