fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Hvad er Green Challenges?

En central del af Green Innovation Makers er Green Challenges. Green Challenges er virksomheder og organisationers reelle grønne udfordringer, der formidles via videoer og casemateriale på hjemmesiden. Se alle Green Challenges her.

Sådan kan der arbejdes med Green Challenges

Som underviser, vejleder, elev, studerende mv. har du mulighed for at anvende Green Challenges som udgangspunkt for din egen undervisning eller i dit eget projekt. Vi stiller video, links og uddybende materiale til rådighed i samarbejde med den pågældende virksomhed eller organisation. Herefter er det op til dig, hvordan materialet anvendes; om det er som beskrevet i casen eller i brudstykker, der passer ind i f.eks. din undervisning eller projektforløb.

Det vil sige, at du selv bringer teorier fra din fagretning eller undervisning ind i Green Challenges-materialet. Derfor kan samme Green Challenge anvendes af flere forskellige fagretninger og uddannelsesniveauer, da man skal se Green Challenges som et grundelement, man selv bygger ovenpå for at få vinklet den grønne omstilling ind i eksisterende undervisningsmateriale og teorier. Der kan arbejdes med Green Challenges på uddannelsesinstitutionerne året rundt, og der kan med fordel tages udgangspunkt i fagundervisningen, projektforløb eller i semesterforløb. Green Challenges henvender sig til flere niveauer – fra ungdoms- og videregående uddannelser til universitets- og forskningsniveau.

Grøn Innovation året rundt

Green Challenges er dermed din frie adgang til praksisnære cases. Du kan tilgå Green Challenges året rundt og forløbene kan tilrettelægges individuelt.
Green Challenges kan blandt andet anvendes til:
Introuger
Hackathons
Semesterforløb
Forelæsninger
Valgfag

Green Innovation Week som samlingspunkt

Her kan du læse om Green Innovation Week i uge 39, der udgør det fysiske samlingspunkt for alle involverede. Her bliver virksomheder, organisationer, elever, studerende og uddannelser synlige for hinanden gennem en række aktiviteter og inspiration som workshops, matchmaking og netværk.
Logo fra Tietgenfonden
Logo fra Roland Film