fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

For virksomheder og organisationer

Omdrejningspunktet for Green Innovation Makers både online og offline er virksomheder og organisationers Green Challenges. I denne sektion forklarer vi, hvordan din virksomhed eller organisation kan bidrage med en Green Challenge.

Bliv en del af Green Innovation Makers som virksomhed eller organisation

Ønsker din virksomhed eller organisation også aktivt at bidrage til den grønne omstilling? Det kan være, at I allerede har iværksat en række grønne initiativer, der skal optimeres? Måske I ser muligheden for at udvide jeres forretningsmodel i en bæredygtig retning, men mangler inspiration til, hvordan det kan gribes an?
Vi tilbyder at matche jer med nyeste viden fra elever og studerende i hele landet. Green Innovation Makers er samlingspunktet for grøn innovation, hvor vi bringer jeres grønne udfordring ind i et innovationsforløb med rette faglighed og uddannelse. Outputtet for jeres deltagelse er derfor en række konkrete idéer og løsningsforslag til hvordan I kommer videre med jeres grønne udfordringer. Derudover giver forløbet mulighed for rekruttering af fremtidens medarbejdere via matchmaking, virksomhedsbesøg og øvrige aktiviter.
For at deltage med en Green Challenge skal I stille følgende til rådighed:
  • En kontaktperson, der har den fornødne faglighed til at sparre med elever og studerende
  • Kontaktpersonen skal stille sig selv og virksomheden til rådighed for at få produceret en video om jeres Green Challenge til hjemmesiden
  • I vurderer, om I er åbne for virksomhedsbesøg, i så fald hvor mange og hvor omfattende.
  • I skal kunne/være villige til at åbne op om jeres reelle grønne udfordringer overfor elever og studerende, så sikrer vi, at både I, elever og studerende får brugbare kompetencer og reelle brugbare resultater
  • I kan sammen med uddannelsesinstitutionen indgå en samarbejdsaftale, hvis det involverer fortrolige oplysninger, der ikke må deles. Vi hjælper jer i denne proces.

Skal I være med?

Kontakt Louise Vilsgaard fra Elværket i Skive, så vender hun tilbage hurtigst muligt. Kontakt Louise på louv@bskive.dk
Louise Vilsgaard

Det siger virksomheder og organisationer om Green Innovation Makers

"Som deltager på GIW får man en helhedsoplevelse omkring hvordan bæredygtighed kan spille en positiv rolle i vores tilværelse. Ingen løftede pegefinger, bare inspiration til et liv i bedre balance med planeten"
Steffen Max Høgh
Bæredygtig Business
"Business Skive og Green Innovations Makers fortjener al mulig ros for Green Innovation Week 2023. Som oplægsholder og rådgiver har det været en fornøjelse at koordinere, udvikle og gennemføre indholdet sammen med arrangørerne, ligesom det har været skønt at opleve, hvordan lokale politiske såvel som erhvervsmæssige kræfter udtrykker en villighed til at tage reelle skridt mod en omstilling. Den gejst og dedikation - for ikke at sige vilje og evne til handling - har vi i den grad brug for"
Tanja Gotthardsen
Rådgiver, Continual
"Green Innovation Week var inspirerende og lærerigt. Her mødes imponerende mange unge mennesker, som deler ideer og tanker. Men mest af alt en lyst til at bidrage til den grønne omstilling. Der er masser af god viden og foredrag på scenerne, og ikke mindst virksomheder, der giver deres bud på fremtidige løsninger inden for mange forskellige brancher. Vi ses igen næste år"
Niels Nørskov
Projektleder, Erhvervshus Midtjylland
"Jeg synes, at det har været megafedt også her op til at lave alle de projekter, vi har haft gang i. Det er fedt arrangement hernede og at se så mange mennesker er dukket op. Jeg er stolt af det, vi har lavet hernede, især mit projekt, fordi jeg føler også, at jeg har lært noget nyt ved at arbejde på den her måde. Det er vigtigt at tænke bæredygtighed og grøn omstilling ind i tømrerfaget, fordi det også kommer til at være fremtiden indenfor det"
Maria Wartou
EUX-tømrer, Skive College
"I forbindelse med Green Innovation Week har vi udforsket alternative proteinkilder som muslingeprotein, søstjerneprotein og græsprotein i samarbejde med virksomheden Vestjyllands Andel. Som ernæringsassistent lærer vi at lave sundt mad efter Kostrådene, men innovation og bæredygtighed er en stor del af uddannelsen, som vi også gerne vil ud at vise frem"
Anna Hedvig Amdi Sørensen
Ernæringsassistentelev, Nordic Food College