fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

For virksomheder og organisationer

Omdrejningspunktet for Green Innovation Makers både online og offline er virksomheder og organisationers Green Challenges. I denne sektion forklarer vi, hvordan din virksomhed eller organisation kan bidrage med en Green Challenge.

Bliv en del af Green Innovation Makers som virksomhed eller organisation

Ønsker din virksomhed eller organisation også aktivt at bidrage til den grønne omstilling? Det kan være, at I allerede har iværksat en række grønne initiativer, der skal optimeres? Måske I ser muligheden for at udvide jeres forretningsmodel i en bæredygtig retning, men mangler inspiration til, hvordan det kan gribes an?
Vi tilbyder at matche jer med nyeste viden fra elever og studerende i hele landet. Green Innovation Makers er samlingspunktet for grøn innovation, hvor vi bringer jeres grønne udfordring ind i et innovationsforløb med rette faglighed og uddannelse. Outputtet for jeres deltagelse er derfor en række konkrete idéer og løsningsforslag til hvordan I kommer videre med jeres grønne udfordringer. Derudover giver forløbet mulighed for rekruttering af fremtidens medarbejdere via matchmaking, virksomhedsbesøg og øvrige aktiviter.
For at deltage med en Green Challenge skal I stille følgende til rådighed:
  • En kontaktperson, der har den fornødne faglighed til at sparre med elever og studerende
  • Kontaktpersonen skal stille sig selv og virksomheden til rådighed for at få produceret en video om jeres Green Challenge til hjemmesiden
  • I vurderer, om I er åbne for virksomhedsbesøg, i så fald hvor mange og hvor omfattende.
  • I skal kunne/være villige til at åbne op om jeres reelle grønne udfordringer overfor elever og studerende, så sikrer vi, at både I, elever og studerende får brugbare kompetencer og reelle brugbare resultater
  • I kan sammen med uddannelsesinstitutionen indgå en samarbejdsaftale, hvis det involverer fortrolige oplysninger, der ikke må deles. Vi hjælper jer i denne proces.

Skal I være med?

Kontakt Louise Vilsgaard fra Elværket i Skive, så vender hun tilbage hurtigst muligt. Kontakt Louise på louv@bskive.dk
Louise Vilsgaard

Det siger virksomheder og organisationer om Green Innovation Makers

“Vi har set en rigtig fed præsentation med nogle rigtige gode tekniske forslag til, hvordan man kan løse nogle varmeopgaver ude hos GreenLab. Det vil jeg tage med hjem til vores tekniske afdeling. Vi skal have det gået igenem for at se, om vi ikke kan forbedre nogle af vores planer. Det er nogle rigtig gode forslag. De tænker ud af boksen, og ser noget vi ikke kan se, når vi går i det til dagligt.”
Martin Høj Jensen
Head of Operations, GreenLab
“Det vi har fået ud af Green innovation Week er, at på de fire cases vi har stillet, der har vi fået syv vildt spændende løsningsforslag. Set fra en helt anden vinkel og med helt andre øjne og alligevel med dyb respekt for den måde som vi driver vores forretning. Så det har været helt fantastisk og det giver stof til eftertanke.”
Agner Nautrup
Kommerciel direktør, Cykelpartner.dk
“Vi har ingeniører fra Aarhus Universitet til at arbejde med nogle businesscases, som jeg er helt sikkert tror på, at vi kommer til at tage ud i den virkelige verden. Og så har vi lige så lige været inde til en præsentation med Skive College, som også har arbejdet med produkter og hele den her forretningstankegang omkring det at bruge restmaterialer i en ny forretningsmodel. Det har været megaspændende, og noget vi til enhver tid vil være med til igen.”
Lise Korsgaard
Partner, Salling Autogenbrug
“Jeg har lige oplevet en kæmpe præsentation af nogle studerende, der bare går helt amok og tænker fuldstændig ud af kassen. Det er helt utroligt, hvad de kan finde på. Mange af idéerne tænker vi, at dem vil man overhovedet ikke kunne komme på her i Skive. Det har været dejligt for at se, hvad der rører sig i den målgruppe, vi faktisk gerne vil lave de her ting til. Det er jo dem, der skal bo her, der faktisk har lavet de fedeste ting til sig selv.”
Karl Krogshede
Projektleder, Energibyen Skive
“Jeg har været meget overrasket over de unges engagement og idérigdom. De går til den med så stor entusiasme, så vi bliver helt væltet omkuld. Vi har masser af ting, der kan bruges i samfundet, og vi trænger til at få nogle ændringer til, så det er dejligt at se.”
Irene Johansen
Informations- og udviklingsleder, Nomi4s A/S