fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

For elever og studerende

Hvad får du ud af Green Innovation Makers som elev eller studerende?
Green Innovation Makers for dig, der ønsker at inddrage grøn omstilling og grøn innovation i din uddannelse. Via Green Challenges gør vi det muligt at arbejde praksisnært med reelle grønne udfordringer fra virksomheder og organisationer. Du får dermed mulighed for at sammenkoble dine teorier fra undervisningen med konkrete cases.
Hvordan er det nu lige med den grønne omstilling?
Fremtidens arbejdsmarked for brug for dig og dine kompetencer indenfor grøn omstilling. Derfor er det vigtigt at udvikle grønne kompetencer under uddannelsen. Med Green Challenges synliggøres mulighederne for at arbejde med grøn omstilling indenfor netop din uddannelsesretning.

Bliv en del af Green Innovation Makers som elev eller studerende

Du og din studiegruppe er altid velkomne til at anvende Green Challenges som casemateriale via hjemmesiden året rundt. Fordelen er at casens rammer er listet op, men det er helt op til jer at finde retningen i udarbejdelsen af løsningsforslag. I sparer dermed tid i forbindelse med opstarten af jeres projektforløb.
Bliv en del af et større set-up og Green Innovation Week
Tip gerne din underviser, hvis du ønsker, at netop din studieretning skal være en del af Green Innovation Makers. Vi matcher din uddannelse med rette Green Challenge i samarbejde med din underviser og virksomhederne. Dermed får I adgang til blandt andet sparring med virksomheden samt virksomhedsbesøg. Dette kan foregå online eller offline.
Derudover er Green Innovation Week muligheden for at være en del af et større fysisk set-up. Green Innovation Week er jeres mulighed for at udvide netværket til virksomhederne og andre deltagende aktører. Her mødes vi til pitch af grønne idéer og løsninger, matchmaking, udstillinger, dialoger, oplæg mm.

Skal I være med?

Kontakt Louise Vilsgaard fra Elværket i Skive, så vender hun tilbage hurtigst muligt. Skriv til Louise her.
Louise Vilsgaard

Det siger elever og studerende om Green Innovation Makers

“Det har været meget fint, at man har fået et konkret projekt, som man kan komme ud at arbejde med og bruge til noget i stedet for bare at sidde i skolen og have undervisning og bare teori. Så man rent faktisk kan bruge sin teori til et eller andet, man kan arbejde med.”
Signe Bæk Andersen
HTX-elev, Skive College
“Vi var hernede med hele klassen og fremlægge, hvor vi har fået inspiration fra hinanden. Lise fra Salling Autogenbrug sad og lyttede med, og gav feedback til vores idéer, som også er nyttige i forhold fremtidige processer, hvor vi skal bruge innovation.”
Mathias Rahn
HTX-elev, Skive College
“Det fede har været, at vi har haft et konkret projekt at tage udgangspunkt i. Altså at det ikke er noget, der er abstrakt eller noget, der faktisk ikke eksisterer, men det er noget, der decideret er en grund til og en byggeplads til. Vi har haft nogle ret rene linjer samtidig med, at vi har haft frihed til at bestemme hvilken retning, vi skal gå med projektet.”
William Seidenfaden
Arkitekturlinjen, Krabbesholm
“Innovationsundervisningen kan godt blive meget teoretisk og overflødig, når man tager udgangspunkt i fiktive cases, som vi normalt gør i undervisningen. Når man så rent faktisk står og skal pitche overfor en reel virksomhed fra det rigtige erhvervsliv, så er motivationen på et andet niveau.”
Sebastian Borgå
HTX-elev, Skive College
“Under Green Innovation Week er det muligt at komme i kontakt med virksomheder og få et indblik i hvordan virkeligheden arbejder sammen med den grønne omstilling. Vi kommer lidt tættere på hvordan det hele egentlig fungerer, og ser hvordan vi kan bidrage til det. En anden interessant ting er komme i dialog omkring hvilke problemstillinger de står overfor, og hvordan vi kan bidrage til en løsning.”
Mathias Falkestjerne
Ingeniørstuderende, Aarhus Universitet