fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Hvordan kan vi skabe mere bæredygtig turisme på Fur?

16

Destination Limfjorden

Fakta

Virksomhed
Destination Limfjorden
Tema
Oplevelsesøkonomi
Fokus
Bæredygtig turisme

Hvad har vi brug for?

Vi kender ikke vores gæster ret godt. Vi ved nogenlunde hvor mange gæster der kommer, men vi ved ikke så meget om, hvorfor de kommer, hvad de laver, og hvad de synes om det de møder hos os.  

Vi har en formodning om at de seneste års forandringer og usikkerhed har indflydelse på ferievaner og motiver. Måske fylder bæredygtighed mere i gæsternes bevidsthed, men vi ved det ikke. Derfor vil vi gerne have hjælp til at få mere viden om vores gæster og få nogle bud på, hvilke oplevelser og produkter, som passer til den ”måske nye” efterspørgsel i 2022. 

Vi har brug for indsigt, og vores turistaktører har brug for anvisninger til, hvordan de kan tilpasse sig efterspørgslen på en bæredygtig måde og hvordan gæsterne kan lære lige præcist denne destinations egenart, skønhed og potentialer at kende.

Vi har brug for viden om motiver og gæsternes ønsker til indhold på en ferie, så vi har mulighed for at understøtte turistaktørernes produktudvikling indenfor bæredygtig turisme .  

Vi har brug for viden om segmenter, så vi via relevante kanaler kan tiltrække de gæster, som ønsker det, som vi kan tilbyde. 

I arbejdet med løsningsforslag skal I være opmærksomme på:

Destination Limfjorden er en medlemsorganisation, og vi er i udgangspunktet ikke selv arrangør af oplevelser/ferier. Derfor er både vi og vores aktører målgruppen for de nye indsigter.  

Det er vigtigt, at de nye indsigter bliver videregivet på en måde, som giver ejerskab hos aktørerne 

Indsigter kan fx præsenteres i rapportform og/eller som oplæg med anvisninger til handlinger. Videoer er også velkommen.  

Links

Pitch- og afleveringsskabelon

Mangler I inspiration til arbejdet? Så se vores skabelon: Pitch- og afleveringsskabelon