fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Upcycling-workshop med Søren Vester

Kom til upcycling-workshop med Søren Vester og slip kreativiteten løs
26-09-2024
Kl. 13.30-15.30
Hands On-teltet
Eventpladsen
Workshop for alle - Kig forbi og slip kreativiteten løs

Brug hænderne - og fantasien

Kom til upcycling-workshop med Søren Vester, der kl. 13.30 laver en kort intro til workshoppen fra Speaker's Corner. Herefter er workshoppen åben for alle interesserede.

Kom og vær kreativ med virksomheders restmaterialer og spildprodukter (Materialebank opdateres). Hvordan upcycles afskær fra træindustrien eller kan man lave nye produkter af PVC-plast, der ellers ender på deponi på genbrugspladsen? Søren Vester og aktive kvinder fra Sammen om verdensmål gruppen på Skive Bibliotek  er klar med råd og vejledning under workshoppen samt dialoger om det at bruge hænderne og slippe fantasien løs. Der vil være mulighed for at sy forskellige smarte ting af genbrugstekstil, med hjælp fra erfarne syersker.

Derudover er hjælp at hente fra Repair Café - Stanneriet og en række virksomheder stiller fagpersoner til rådighed i workshoppens tidsrum kl. 13.30-15.30

Under workshoppen kan du blandt andet arbejde med restmaterialer og produkter fra VTI, NORTO, STRANDET, NewRetex, Salling Autogenbrug, Nomi4s.

Round 2

Dette er anden omgang af upcycling-workshoppen. Passer det dig bedre om formiddagen, så er der også intro fra Speaker's Corner kl. 9.30 og workshop frem til kl. 11.30. Læs mere her.

Bliv inspireret

Q&A fra det grønne køkken

Ernæringsassistent i det grønne køkken

Hvordan kan sund og bæredygtig mad kan forbedre vores helbred og spisevaner?
26-09-2024
Info følger
Info følger
Info følger

Gamification

Oplæg fra Videncenter for Digital Handel
26-09-2024
Info følger
Info følger
Info følger

Hvordan engageres unge i bæredygtighed?

Inspiration fra Ungdomsbureauet, der bl.a. står bag Ungdommens Folkemøde
26-09-2024
Info følger
Info følger
Info følger
1 2 3 15