fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Fra plastik til råolie

Forstå metoden: Pyrolyse er en metode til at omdanne plastik til råolie, som kan bruges som råmateriale til produktionen af ny plast.
28-09-2023
2 timeslots
Eventpladsen
Elværket Skive

Fra plastik til råolie

Ved denne stand kan du lære alt om processen fra plastik til råolie, som Quantafuel har udviklet teknologien bag. Der tages udgangspunkt i det plastik, der bliver genereret under Naturvidenskabsfestivalen i uge 39 og Green Innovation Week. Ved standen sorteres og forberedes plastikken til pyrolyseprocessen. Pyrolyse er en metode til at omdanne plastik til råolie, der kan bruges som råmateriale til produktionen af ny plast.

Lærerstuderende fra VIA University College i Skive vil guide jer gennem processen og forklare betydningen af plastsortering og genanvendelse. Lær om forskellige typer plast og hvordan man identificerer og sorterer dem korrekt.

Er du nysgerrig på f. eks. affaldshåndtering, cirkulær økonomi og miljøpåvirkningen af plast? Så kom i dialog med de studerende og opnå en dybere forståelse for teknologien bag Quantafuel og dets bidrag til bæredygtig plastproduktion.

Bemanding ved standen

Man kan se og gå på opdagelse ved vognen kl. 8.45-17.00 og vognen er bemandet med fremvisning i tidsrummene:

  • Kl. 9.15-11.00
  • Kl. 13.15-15.00

Vidste du, at...?

Denne stand er en del af et større samarbejde mellem Læringsambassaden, der afholder Naturvidenskabsfestival i uge 39 for skole- og dagtilbud, VIA University College i Skive, Quantafuel Skive og Green Innovation Week. Læs mere om samarbejdet her.

Bliv inspireret

GIW som kommunikationscase for DMJX

Kommunikationsstuderende kommer med bud på nye vinkler og perspektiver
28-09-2023
9.00-14.00
Eventpladsen
Elværket Skive
Oplev de anmelderroste modeller

Oplev Volvo og Renault elbiler

Volvo XC40 Recharge Volvo C40 Recharge Renault Megane E-Tech Electric
28-09-2023
8.45-20.00
Brårupgade
Elværket Skive

Mød dagens værter

Anna Lin, Steffen Max Høgh og Søren Vester er dagens værter
28-09-2023
Hele dagen
Heads Up-scenen
Heads Up-teltet
1 2 3 25