Bliv inspireret af dem, der producerer bæredygtige fødevarer - helt fra CO2 regnskab, kreativ og maksimal udnyttelse af råvarerne og hvordan nutidens/fremtidens plantebaserede råvarer og proteiner bliver udviklet både i en stor fødevarevirksomhed og via uddannelse.
Jonas Korsgaard vil give sit perspektiv på, hvordan man bedst klæder de unge på til fremtidens arbejdsmarked inden for jordbrug og fødevarer. Som forstander har Jonas erfaringer fra Nordic Food Colleges forskellige tiltag, der både tæller jordbrugs- og fødevareuddannelser. Læs mere om Nordic Food Colleges deltagelse her.
Dorthe Vester vil ud fra Thise Mejeris perspektiv rette fokus på fødevareproduktion som industri og den udvikling, der skal til i fødevareindustrien for at følge med i den grønne udvikling og for at leve op til forbrugernes forventninger.
Rikke Fjalland har drevet cateringfirmaet Madsen & Fjalland siden 2019. I januar 2022 fik de Det Økologiske spisemærke i bronze:
"Vi fik råd til at købe økologiske råvarer ved, at minimere vores madspild. Rigtig mange kg sparede vi, fordi vi pludselig kunne se ressourcer i skræl, og resternes mulighed for genanvendelse. En virkelig win/win".
Alexander Bengtsen fra Vild Is producerer is, brus, saft, slush og drinks lavet på lokale økologiske råvarer i Thy, på simple og gennemsigtige opskrifter og med en tro
på en lidt vildere verden. Hør om Vild Is udvikling med CO2-regnskab, LCA og lokal produktion.