fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Norlys Vækstpulje støtter os med 500.000 kr.

Green Innovation Makers har med stor tak modtaget 500.000 kr. fra Norlys Vækstpulje. Med bevillingen kan teamet bag fortsætte udviklingen af de tiltag, der skal styrke Green Innovation Makers både lokalt og nationalt.

- Vi er rigtig glade for bevillingen fra Norlys Vækstpulje, som betyder, at vi kan gennemføre vores ønskede projekter og mål for 2023. Vi er i en rivende udvikling, hvor vi i samarbejde med forskellige lokale og nationale partnere udvikler vores online platform og opskalerer Green Innovation Week, fortæller Linda Routh Kærggard fra Green Innovation Makers og forklarer, at det betyder meget for projektgruppen at udvikle tiltag i samarbejde de forskellige målgrupper. Midlerne fra Norlys Vækstpulje bidrager til denne involvering og udvikling:

- Vi ønsker at gøre vores online platform mere datadrevet. Derfor er det vigtigt, at vi i år laver de første grundlæggende tests til den videre udvikling, forklarer Linda Routh Kærgaard.

Green Innovation Week - eventet i Skive d. 28.9.23 får et løft i år med involvering af lokale og nationale uddannelser og erhverv. Her drages forskellige studieretninger ind i alt omkring udvikling og opbygning af eventet. Dels skabes der et relevant program med aktiviteter og indhold, der giver værdi for de enkelte målgrupper, og dels skabes der fællesskab og ejerskab i hvert enkelte projekt:

-Vi oplever stor interesse for at bidrage ind i selve eventet på den ene eller anden måde, hvor det giver mening for de enkelte elever eller studerende. Uanset hvilket studie man går på, så får de øjnene op for hvordan de med deres kompetencer og fagligheder kan bidrage til grøn innovation og grøn omstilling. Med co-creation får vi det hele til at hænge sammen som en stor demonstration af, hvordan vi løser forskellige grønne udfordringer ved at samarbejde på tværs af uddannelser, erhverv og foreningsliv, slutter Linda Routh Kærgaard.

Norlys Vækstpulje giver hvert år 50 millioner kroner til innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling.

 - Som andelsselskab ligger det i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Det gør vi blandt andet gennem Norlys Vækstpuljes uddelinger. I år har Norlys Vækstpulje et særligt fokus på de grønne initiativer. Vi prioriterer særligt klimaforbedringer, energirenoveringer og bæredygtigt iværksætteri, fordi det er vigtigt for os at bidrage til den grønne omstilling, siger Steen Gaarde Thomsen, der er vækstpuljeansvarlig i Norlys. Målet med Norlys Vækstpulje er at give værdi tilbage til andelshaverne. Norlys Vækstpulje støtter innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling. Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig i 2019 og er i dag Danmarks største energi- og telekoncern.