fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Mød os til Skivemødet 2023

Under Skivemødet fredag d. 12. maj 2023 kan du møde Green Innovation Makers i Det Grønne Telt. Skivemødet er et årligt event på Strandtangen i Skive, hvor man mødes om samtaler og dialoger med fokus på 'Danmark i balance'.

Hvad er Det Grønne Telt?

Hvilke teknologier og projekter skal drive den grønne omstilling fremad? Og hvordan lykkes vi i fællesskab?

Ovenstående er udgangspunktet for Det Grønne Telt og i Green Innovation Makers har vi bidraget aktivt til at få teltet realiseret med konceptudvikling mv.

Det Grønne Telt sætter under Skivemødet fokus på Skiveegnens initiativer indenfor den grønne omstilling, og hvordan vi lykkes kan i fællesskab. Vi ønsker at skabe et telt, hvor du kan gå på opdagelse i forskellige teknologier og hvor du kan møde virksomheder og initiativer, der bidrager til den grønne udvikling. Bliv klogere på forskellige projekter og organisationer, der på tværs arbejder sammen om et fælles mål og mød forskellige GreenLab-virksomheder og bliv skarp på teknologier som Power-to-X, plastic-to-liquid, pyrolyse, biokul, søstjerneproteinpulver, sol- og vindenergi og meget mere.

Dialog fra Skivemødet 2022.

Samtalestarter

I Det Grønne Telt skal du ikke blot se på. Vi har nemlig en grøn samtalestarter, hvor du kan vælge mellem forskellige finurlige spørgsmål om grønne teknologier mv., som du kan få svar på inde i teltet. Det kan f.eks. være du gerne vil vide, hvordan pulveriserede søstjerner kan bidrage til den grønne omstilling? Og om halm virkelig kan lagre CO2 i mere end 500 år?

Fredag i Det Grønne Telt

Fredag d. 12. maj kan du møde virksomhederne:

GreenLab

Quantafuel

Stiesdal Skyclean

Vestjyllands Andels Søstjernefabrik

Eurowind Energy

Nomi4s

Industrial Recycling for Construction

Business Skive

Vækstteamet – Skiveegnens Vækststrategi

Green Innovation Makers

Energibyen Skive

Klimafonden

Elværket Skive

Lørdag i Det Grønne Telt

Om lørdagen inviterer vi hele familien til at gå på opdagelse i teltet. Her kan både voksne og børn få et indblik i hvordan klimaet påvirker vores natur, blive inspireret til hvad du og din familie selv kan gøre og få idéer til hvilke klimahandlinger jeres lokalområde kan sætte i gang.

I teltet vil du kunne møde eksperter, som vil give dig gode råd til, hvordan du kan spare på dit energiforbrug i hverdagen. Du vil lære, hvordan små skridt kan gøre en stor forskel, og hvordan du kan være med til at skabe positive forandringer for klimaet.

Derudover vil der være mulighed for at blive klogere på de lokale projekter, der arbejder for en mere bæredygtig fremtid.  Skive Kommunes Klimaudvalg fortæller om den grønne pulje og giver inspiration til grønne projekter, der kan søges midler til. Du kan finde ud af hvad en Klimalandsby er, og måske er det noget for dit lokalområde? Læs mere her.