fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Invitation til infomøde om GIW2024

Torsdag d. 13. juni 2024 kl. 14.00-15.30 inviteres interesserede undervisere og vejledere fra erhvervs- og videregående uddannelser til infomøde om Circular Design Camp, der er en del af programmet for Green Innovation Week 2024. Mødet foregår online via Teams - Tilmeld dig herunder og modtag link til mødet dagen før.

Formålet med mødet er en introduktion til Green Innovation Week 2024 og hvordan I kan blive en del af Circular Design Camp. Vi dykker ned i tankerne bag campen med baggrund, formål og praktik samt hvordan jeres rolle som underviser eller vejleder kan sættes i spil i processen.

Læs om mere om Circular Design Camp

Se program for Green Innovation Week 2024

Tilmeld dig her:

Lidt om campen:

Circular Design Camp foregår i forbindelse med Green Innovation Week, hvor vi inviterer til to dages faciliteret designproces. Her byder studerende på tværs af studieretninger ind med løsninger på reelle udfordringer i virksomheders grønne omstilling. Det er gratis at deltage og programmet kommer til at foregå på engelsk. Vi opdaterer programmet for Circular Design Camp her.

Bliv klædt på til fremtidens praktik- og jobmuligheder med nye kompetencer og tværfaglige input indenfor grøn innovation og cirkulære processer.

For at deltage kræver det:

  • at du er studerende på en erhvervs- eller videregående uddannelse.
  • forberedelse og research af virksomhedernes Green Challenges på forhånd. Sæt dig ind i det samlede program, så får du mest muligt ud af det og er klar til at bidrage med dine input.

(Green Challenges offentliggøres snarest muligt)

  • deltagelse i Circular Design Camp onsdag d. 25 september i Skive
    Herunder: Faciliteret proces i grupper, designsprints, inspirationsoplæg, statuspitch, feedback fra øvrige grupper og virksomhederne, præsentationer, fællesskab, netværk med spisning og meget meget mere.

(Lokation og endeligt program offentliggøres snarest muligt)

  • deltagelse i festivalen torsdag d. 26. september i Skive
    Herunder fokus på resultater fra gårsdagens proces og samarbejder. Særskilt programspor for deltagerne som en del af programmet for Green Innovation Week.

(Lokation og endeligt program offentliggøres snarest muligt)

  • at du er klar på to fantastiske dage i den grønne innovations tegn, hvor vi bidrager aktivt med vores forskellige baggrunde.
Green Innovation Week 2024