fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Grøn omstilling som potentiale og ikke begrænsning

Jarle Fink Kondrup, Partner / CXO Experiences by Innovation Lab deltager i Green Innovation Week 2024 i panelsamtalen: "Grøn omstilling og teknologi – der er brug for dig og det kan kun gå for langsomt" på Heads Up-scenen. Vi har lavet et miniportræt af Jarle Fink Kondrup og Innovation Lab:

Kort om Innovation Lab
Innovation Lab er Danmarks første innovationshus, og vi har siden 2001 har vi opbygget et internationalt netværk af op mod 2500 personlige kontakter inden for forskning, produktudvikling, innovation og iværksætteri. Netværket er vores ”antenneforening”. Det er herigennem vi danner os overblik over, hvad der er på vej, hvad trends, teknologierne og tendenserne kan bruges til, og hvem der er længst med hvad.
Den viden bruger vi til at gøre udviklingen relevant og brugbar, så vi sammen med vores samarbejdspartnere kan omsætte den i konkrete tiltag og værdifulde nye produkter og tjenester.
Hos Innovation Lab arbejder vi altid med et globalt tværindustrielt perspektiv. Netop for at kunne udnytte viden, eksempler, idéer og innovationer fra andre brancher.
Vi bringer viden, erfaring og trends til vores kunder i form af foredrag, workshops, konceptudvikling og længerevarende projekter, hvor vi udfordrer de gængse tankesæt, som er herskende indenfor den givne sektor eller branche.


Hvad betyder grøn omstilling i jeres virksomhed, og hvordan arbejder I med jeres grønne
udvikling?

Den grønne omstilling og udvikling er kommet for at blive, og vi hjælper organisationer med at forblive relevante. Innovation Lab hjælper alt fra styrelser, institutter, kommuner og virksomheder til at navigere i en verden i kontinuerlig og hastig forandring. Det kan være alt fra at udvikle strategier til museer for at imødekomme de nye gæsteforventninger, over udvikling af digitale platforme til Ørsted for at kommunikere deres værdisæt til mere end 6000 medarbejdere, til udvikling af brætspil og undervisningsmaterialer der kombinerer innovation med viden omkring bæredygtighed og grøn omstilling.


Hvad glæder du dig mest til ved Green Innovation Week?
Jeg glæder mig til at fortælle om de nyeste trends og tendenser som viser retning og visioner hos virksomheder. Jeg glæder mig til at fortælle om hvordan vi arbejder med og hjælper virksomheder med at se den grønne omstilling som et potentiale og muligheder, og ikke kun som begrænsninger. Jeg glæder mig også til at fortælle om de mange projekter, der viser hvordan gamification kan gøre den grønne omstilling mere spændende og engagerende for virksomheder og forbrugere.

Om Jarle Fink Kondrup

Jarle er en yderst populær foredragsholder, der er kendt for sin levende, entusiastiske og underholdende formidling af den nyeste viden omkring trends, teknologi og innovation.
Han han har leveret +100 trend foredrag til bestyrelser, ledelsesgrupper, netværksarrangementer, strategidage, samt en lang række store konferencer i Danmark og internationalt.
Jarle formidler, som passioneret innovationskonsulent og trendforsker, trends og tendenser med en tilgang stærkt forankret i dyb (for)brugerindsigt – og med en stor forståelse for oplevelsesparametre, samt et stærkt kommercielt mindset. Han har samarbejdet med og inspireret virksomheder såsom KMD, Kamstrup, Eniig, Danfoss og e-nettet om brugen af ny teknologi i deres fremtidige virke.

Gennem strategiske innovationsprojekter, workshops og foredrag gør Jarle den digitale udvikling relevant og interessant ved at koble den til moderne forretningsmodeller og menneskelige værdier. Blandt Jarles tidligere kunder findes bl.a Digitaliseringsstyrelsen, TDC, HOME, Deloitte, Grundfos, VisitDenmark, Erhvervsstyrelsen, FOF, Aarhus Universitet, NNIT, Aarhus Vand, HK,TV2 og mange, mange, flere.