fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Hvordan bliver industrielt affald til fremtidens råvarer?

Lær nye forretningsmodeller at kende når Unwasted, Upcycling Scandinavia, Quantafuel Skive, DEIF A/S og VækstTeamet i Skive fortæller om genanvendelse af industrielt affald
26-09-2024
Kl.12.10-12.30
Scenen
Hvordan bliver industrielt affald til fremtidens råvarer?

Få inspiration fra konkrete handlinger

Her er konkrete eksempler på, hvordan industrielt affald bliver til fremtidens råvarer. Få erfaringerne fra dem der gør det: Erik Serritslev Jørgensen, Direktør i Upcycling Scandinavia og partner i virksomheden Unwasted samt Anne Toft Madsen, Supply Chain Manager i Quantafuel Skive ApS.

Anna Pattis, Sustainability Manager hos DEIF A/S, er i gang med store ændringer med bæredygtigheds/Verdensmål strategier. Derfor byder DEIF A/S byder ind med en Green Challenge, som de håber, at studerende vil bidrage med løsningsforslag til. Elektronisk affald skal blive en råvare i fremtiden, da der er så store mængder af det. Elekronik skal designes/produceres, så det i fremtiden ikke bliver end of life, men en råvare. 

Derudover byder Lene Baadsgaard og Karl Krogshede fra Skives nye VækstTeam ind i samtalen med udviklingen af en forretningsmodel for en fremtidig genanvenselsesindustri:

VækstTeamet arbejder for at etablere en genanvendelses industri på Skiveegnen, hvor industrielt erhvervsaffald og spildprodukter, Re/Upcycles eller genanvendes som nye industri komponenter.

Forudsætningen for en industriel fremstilling af disse komponenter er, at der opstår en reel efterspørgsel fra markedet - Efterspørgslen starter en proces, der forplanter sig baglæns i forsyningskæden. 

Oplev fremtidens råvarer hands-on

Kl. 12.30-14.30 kan du opleve Green Action: 'fremtidens grønne råvarer'

Bliv inspireret

Q&A fra det grønne køkken

Ernæringsassistent i det grønne køkken

Hvordan kan sund og bæredygtig mad kan forbedre vores helbred og spisevaner?
26-09-2024
Info følger
Info følger
Info følger

Gamification

Oplæg fra Videncenter for Digital Handel
26-09-2024
Info følger
Info følger
Info følger

Hvordan engageres unge i bæredygtighed?

Inspiration fra Ungdomsbureauet, der bl.a. står bag Ungdommens Folkemøde
26-09-2024
Info følger
Info følger
Info følger
1 2 3 15