fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Unge i grønne jobs

Inspiration og dialog med en række unge fra det grønne arbejdsmarked
28-09-2023
Kl. 10.15-11.00
Heads Up-scenen
Heads Up-teltet

Historier fra det grønne arbejdsmarked

Mød Anna Lin i samtale med en række unge, der på forskelligvis gør karriere indenfor den grønne omstilling:

  • Andreas Lehmann Enevoldsen, Process Development Engineer, NewRetex
  • Linda Fejerskov, Communiations Lead, GreenLab

Mød deltagerne

Henrik og Claus Jessen er tvillingebrødre og uddannede hhv. murer og maler. Sammen driver de virksomheden Murer/Malermester Jessen, hvor de har kombineret deres mangeårige erfaringer i et fælles koncept. På f.eks. byggepladser og i renoveringsprojekter oplever de branchens udfordringer med restmaterialer, affaldssortering mv. og arbejder aktivt med at implementere løsninger i deres daglige arbejde.

Andreas Lehmann Enevoldsen er nyuddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet med speciale i produktionsprocesser (manufacturing teknologi). Et studieprojekt for NewRetex om udvikling af et machine vision system, har ledt til et længere samarbejde og senere ansættelse. Andreas arbejder blandt andet med konceptuel udvikling af opskaleret sorteringsanlæg, udvælgelse og projektledelse på udvikling af opskaleret sorteringsanlæg mv.

Linda Fejerskov står for GreenLabs arbejde med presse, ekstern og intern kommunikation og markedsføring.

Det indebærer bl.a. opgaver relateret til mediehåndtering, eventkoordinering, udvikling og vedligeholdelse af egne platforme, kampagner og annoncering, pressemeddelelser, ledelsessparring, strategiarbejde og meget mere

Sofie Winge-Petersen er uddannet Diplomingeniør i Proces & Innovation fra DTU. Hun er co-founder af Paint’R, der har udviklet et mere bæredygtigt alternativ til malerspanden. Herudover arbejder hun deltid som Sustainability & Operations Specialist i Reel, der matcher SMV’ers strømforbrug med opsætning af nye solceller og vindmøller, og åbner dørene for strømaftaler (PPA’er), som ellers har været forbeholdt landets aller største virksomheder. 

Rosa Prichard er englænder og uddannet Arkitekt i London og Aarhus. Hun har arbejdet med arkitektur i forskellig skala - først med bæredygtig bydesign hos Rogers, Stirk, Harbour + Partners i London, og bagefter med udstillingsdesign og natur formidling hos JAC studios i Købehavn. I 2023 flyttede hende til Skive, hvor hun underviser i Arkitektur hos Krabbesholm Højskole. Arkitekturlinjen bidrager bl.a med en pavillon af industrirestmaterialer som de har udviklet og bygget til Green Innovation Week.

Jonas Michelsen er uddannet Maskinmester fra Aarhus Maskinmesterskole i 2022 og er i dag en uundværlig kollega i Special Task i Eurowind Energy A/S.

Jonas arbejder i dag som Team Lead Electrical Operation.

Steffen Glud Jensen er uddannet elektriker, men har i størstedelen af sit arbejdsliv arbejdet indenfor grøn energi. Han har 10 års erfaring med havvindmøller, og derefter har den grønne interesse udviklet sig til stor viden indenfor brint. Steffen brænder for at optimere og udvikle den måde hvorpå vi producerer og forbruger brint i den grønne omstilling. De sidste tre år har Steffen arbejdet med brint tankstationer.

Bliv inspireret

GIW som kommunikationscase for DMJX

Kommunikationsstuderende kommer med bud på nye vinkler og perspektiver
28-09-2023
9.00-14.00
Eventpladsen
Elværket Skive
Oplev de anmelderroste modeller

Oplev Volvo og Renault elbiler

Volvo XC40 Recharge Volvo C40 Recharge Renault Megane E-Tech Electric
28-09-2023
8.45-20.00
Brårupgade
Elværket Skive

Mød dagens værter

Anna Lin, Steffen Max Høgh og Søren Vester er dagens værter
28-09-2023
Hele dagen
Heads Up-scenen
Heads Up-teltet
1 2 3 25