fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Start Up/Scale Up - Den grønne rejse

Tre grønne virksomheder fortæller om hvordan de har gentænkt produkter og services, hvordan fik de ideen og hvordan har markedet taget imod det.
28-09-2023
Kl. 14.00-15.00
Heads Up-scenen
Heads Up-teltet

Dialog med grønne virksomheder

Tre grønne virksomheder fortæller om hvordan de har gentænkt produkter og services, hvordan fik de ideen og hvordan har markedet taget imod det. Steffen Max Høgh er vært ved denne samtale og tager deltagerne med gennem deres rejse. Deltagerne er:

  • Nikolaj Tymm-Andersen, Timestone
  • Lise Korsgaard, Salling Autogenbrug
  • Sofie Winge-Petersen, Paint'R

Timestone har sat sig for at revolutionere begravelsesbranchen. Den traditionelle sten har et forholdsvist højt CO2 aftryk. Timestone har designet en cirkulær mindesten i keramik, som er ved at slå et hul i markedet. Timestone har sat spørgsmålstegn ved plejer i en traditionspræget branche og tilbyder et alternativ med en skarp bæredygtighedsprofil.

Salling Autogenbrug sætter nye standarder for genanvendelse i autobranchen. Alt hvad der kan genanvendes i en skrottet bil – skal genanvendes. Det betyder at Salling Autogenbrug er blevet underleverandør til blandt andet modebranchen og møbelindustrien.

Paint’R har udviklet et mere bæredygtigt alternativ til malerspanden, der reducerer brugen af plastik samt er mere ergonomisk for maleren at anvende.

Om Steffen Max Høgh

Steffen Max Høgh er podcastvært og forfatter til bestselleren Bæredygtig Business. Steffen har flere virksomheder bag sig og alle sammen har bæredygtighed som omdrejningspunkt. Steffens seneste virksomhed blev solgt til Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Nu er Steffen direktør i konsulenthuset SustainBusiness som hjælper virksomheder med at tjene penge på at gøre verden til et bedre sted.

Bliv inspireret

GIW som kommunikationscase for DMJX

Kommunikationsstuderende kommer med bud på nye vinkler og perspektiver
28-09-2023
9.00-14.00
Eventpladsen
Elværket Skive
Oplev de anmelderroste modeller

Oplev Volvo og Renault elbiler

Volvo XC40 Recharge Volvo C40 Recharge Renault Megane E-Tech Electric
28-09-2023
8.45-20.00
Brårupgade
Elværket Skive

Mød dagens værter

Anna Lin, Steffen Max Høgh og Søren Vester er dagens værter
28-09-2023
Hele dagen
Heads Up-scenen
Heads Up-teltet
1 2 3 25