fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Start Up/Scale Up - Den grønne rejse

Tre grønne virksomheder fortæller om hvordan de har gentænkt produkter og services, hvordan fik de ideen og hvordan har markedet taget imod det.
26-09-2024
Kl. 14.00-15.00
Heads Up-scenen
Heads Up-teltet

Dialog med grønne virksomheder

Tre grønne virksomheder fortæller om hvordan de har gentænkt produkter og services, hvordan fik de ideen og hvordan har markedet taget imod det. Steffen Max Høgh er vært ved denne samtale og tager deltagerne med gennem deres rejse. Deltagerne er:

  • Nikolaj Tymm-Andersen, Timestone
  • Lise Korsgaard, Salling Autogenbrug
  • Sofie Winge-Petersen, Paint'R

Timestone har sat sig for at revolutionere begravelsesbranchen. Den traditionelle sten har et forholdsvist højt CO2 aftryk. Timestone har designet en cirkulær mindesten i keramik, som er ved at slå et hul i markedet. Timestone har sat spørgsmålstegn ved plejer i en traditionspræget branche og tilbyder et alternativ med en skarp bæredygtighedsprofil.

Salling Autogenbrug sætter nye standarder for genanvendelse i autobranchen. Alt hvad der kan genanvendes i en skrottet bil – skal genanvendes. Det betyder at Salling Autogenbrug er blevet underleverandør til blandt andet modebranchen og møbelindustrien.

Paint’R har udviklet et mere bæredygtigt alternativ til malerspanden, der reducerer brugen af plastik samt er mere ergonomisk for maleren at anvende.

Om Steffen Max Høgh

Steffen Max Høgh er podcastvært og forfatter til bestselleren Bæredygtig Business. Steffen har flere virksomheder bag sig og alle sammen har bæredygtighed som omdrejningspunkt. Steffens seneste virksomhed blev solgt til Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Nu er Steffen direktør i konsulenthuset SustainBusiness som hjælper virksomheder med at tjene penge på at gøre verden til et bedre sted.

Bliv inspireret

Q&A fra det grønne køkken

Ernæringsassistent i det grønne køkken

Hvordan kan sund og bæredygtig mad kan forbedre vores helbred og spisevaner?
26-09-2024
Info følger
Info følger
Info følger

Gamification

Oplæg fra Videncenter for Digital Handel
26-09-2024
Info følger
Info følger
Info følger

Hvordan engageres unge i bæredygtighed?

Inspiration fra Ungdomsbureauet, der bl.a. står bag Ungdommens Folkemøde
26-09-2024
Info følger
Info følger
Info følger
1 2 3 15