fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Samarbejde om sociale medier

Multimediedesignere fra Erhvervsakademi Dania arbejder med SoMe før, under og efter Green Innovation Week. Se med, når de studerende laver take-overs og skaber content.
28-09-2023
Hele dagen
Teltene
Eventpladsen

SoMe før, under og efter

Studerende på multimediedesigner-uddannelsen på Erhvervsakademi Skive - 3. semester - får til opgave at arbejde med vores sociale medier før, under og efter Green Innovation Week. Ved at arbejde med opgaven over en periode får de studerende indblik i hvilke strategiske overvejelser og elementer de bør fokusere på for at skabe størst engagement, og samtidigt få forskellige budskaber ud at leve på de sociale medier. Derudover får de konkret erfaring med at skabe indhold på dagen, hvor forskellige værktøjer tages i brug, og sidst, men ikke mindst, får de studerende mulighed for at analysere arbejdet efterfølgende.

Mød de studerende

Deltager du til vores event d. 28. september, så møder du sikkert én eller flere af de studerende, der på dagen arbejder i grupper med forskellige fokusopgaver. I løbet af dagen vil de arbejde med indhold og redigering ved SoMe-området i Heads Up-teltet. Her kan du også forevige din deltagelse med MySelfie og dele din deltagelse på sociale medier med #giw23.

Bliv inspireret

GIW som kommunikationscase for DMJX

Kommunikationsstuderende kommer med bud på nye vinkler og perspektiver
28-09-2023
9.00-14.00
Eventpladsen
Elværket Skive
Oplev de anmelderroste modeller

Oplev Volvo og Renault elbiler

Volvo XC40 Recharge Volvo C40 Recharge Renault Megane E-Tech Electric
28-09-2023
8.45-20.00
Brårupgade
Elværket Skive

Mød dagens værter

Anna Lin, Steffen Max Høgh og Søren Vester er dagens værter
28-09-2023
Hele dagen
Heads Up-scenen
Heads Up-teltet
1 2 3 25