fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Formgivning af husholdningsaffaldsplast

Designlinien fra Krabbesholm dykker ned i anvendelse og formgivning af husholdningsaffaldsplast, der er blevet smeltet om til lægter/stænger af firmaet The LeftOver
28-09-2023
Hele dagen
Teltene
Eventpladsen

Kan husholdningsaffaldsplast få højere status?

Oplev æstetiske opgraderinger, når designelever fra Krabbesholm Højskole formgiver husholdningsaffaldsplast og fremviser nye dekorative produkter under Green Innovation Week torsdag d. 28. september 2023 ved Elværket Skive.

Hvem samarbejder?

Designlinien dykker ned i anvendelse og formgivning af husholdningsaffaldsplast, der er blevet smeltet om til lægter/stænger af firmaet The LeftOver. Designeleverne undersøger og bearbejder materialet på en række måder, så de endelige produkter kommer til at fremstå så attraktive som muligt.

Hvorfor?

Omsmeltet husholdningsaffaldsplast er den mindst attraktive del af affaldsplasten og derfor er det vigtigt, at finde nye måder at genanvende den på. Selve anvendelsen af dette materiale og forsøg på at gøre samlinger og komponenter så adskilbare som muligt, øger produktets levetid, da det så igen kan skilles ad og genbruges igen.

Resultatet

Elever får med dette projekt en hands-on oplevelse med materialet, med producenten og med formgivning af et lavstatusmateriale, der har brug for en æstetisk opgradering med formgivning som redskab.

Bliv inspireret

GIW som kommunikationscase for DMJX

Kommunikationsstuderende kommer med bud på nye vinkler og perspektiver
28-09-2023
9.00-14.00
Eventpladsen
Elværket Skive
Oplev de anmelderroste modeller

Oplev Volvo og Renault elbiler

Volvo XC40 Recharge Volvo C40 Recharge Renault Megane E-Tech Electric
28-09-2023
8.45-20.00
Brårupgade
Elværket Skive

Mød dagens værter

Anna Lin, Steffen Max Høgh og Søren Vester er dagens værter
28-09-2023
Hele dagen
Heads Up-scenen
Heads Up-teltet
1 2 3 25