fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Prøv spil og systemer indenfor grøn energi

I området kan du blandt andet blive klogere på bæredygtige industrimodeller og hvordan grøn strøm har en afgørende rolle for at nå FN's Verdensmål
28-09-2023
Kl. 8.45-17.00
Grøn energi
Hands On-teltet
Prøv spil og design

Gå på opdagelse indenfor grøn energi

Standende i området deler blandt andet viden om den grønne energi's rolle i fremtidens industri.

Mød virksomhederne

Fra GreenLab Skive kan du møde Christian Dalgaard Sørensen og Mathias Damgaard Mørch, der i øjeblikket udvikler GreenLab Acadamy:

På vores stand vil du møde GreenLab Academy, der brænder for at formidle Greenlabs grønne fremtidsvision. På standen vil du kunne forsøge kræfter med et Greenlab-spil, samt du vil kunne ”solodesigne” din egen grønne industripark sammen med os.

Kom og mød GreenLab Skive, én af verdens første grønne industriparker.

I GreenLab forsøger vi at bygge en grøn og bæredygtig industrimodel, hvor fremtidens industri kan blive spildløse og køre på grøn strøm, så vi kan nå FN’s klimamål. Vi tror på at fremtidens industriform, kan være startet nord for Skive i GreenLab.

Mød Eurowind Energy der er leverandør til GreenLab. Eurowind Energys kerneforretning er udvikling og investering i europæiske sol-og vindmølleprojekter. På standen kan du komme i dialog med Eurowind Energys unge medarbejdere indenfor data, software development, programmering, IT og change managment, maskinmester og electrical operater.

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi AU Herning vil præsentere områder inden for de nyeste teknologier. AU Herning, en del af Aarhus Universitet beliggende i Herning, er et tværfagligt institut medfokus på ingeniørvidenskab, avanceret teknologi og forretningsudvikling. Under Green Innovation Week vil AU Herning fremvise forskellige teknologiske løsninger, som også kan bidrage til at fremme grønne initiativer. Du vil også få mulighed for at møderepræsentanter fra AU Herning, som vil dele deres erfaringer og projekter.

Bliv inspireret

GIW som kommunikationscase for DMJX

Kommunikationsstuderende kommer med bud på nye vinkler og perspektiver
28-09-2023
9.00-14.00
Eventpladsen
Elværket Skive
Oplev de anmelderroste modeller

Oplev Volvo og Renault elbiler

Volvo XC40 Recharge Volvo C40 Recharge Renault Megane E-Tech Electric
28-09-2023
8.45-20.00
Brårupgade
Elværket Skive

Mød dagens værter

Anna Lin, Steffen Max Høgh og Søren Vester er dagens værter
28-09-2023
Hele dagen
Heads Up-scenen
Heads Up-teltet
1 2 3 25