fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Prøv spil og systemer indenfor grøn energi

I området kan du blandt andet blive klogere på bæredygtige industrimodeller og hvordan grøn strøm har en afgørende rolle for at nå FN's Verdensmål
26-09-2024
Kl. 8.45-17.00
Grøn energi
Hands On-teltet
Prøv spil og design

Gå på opdagelse indenfor grøn energi

Standende i området deler blandt andet viden om den grønne energi's rolle i fremtidens industri.

Mød virksomhederne

Fra GreenLab Skive kan du møde Christian Dalgaard Sørensen og Mathias Damgaard Mørch, der i øjeblikket udvikler GreenLab Acadamy:

På vores stand vil du møde GreenLab Academy, der brænder for at formidle Greenlabs grønne fremtidsvision. På standen vil du kunne forsøge kræfter med et Greenlab-spil, samt du vil kunne ”solodesigne” din egen grønne industripark sammen med os.

Kom og mød GreenLab Skive, én af verdens første grønne industriparker.

I GreenLab forsøger vi at bygge en grøn og bæredygtig industrimodel, hvor fremtidens industri kan blive spildløse og køre på grøn strøm, så vi kan nå FN’s klimamål. Vi tror på at fremtidens industriform, kan være startet nord for Skive i GreenLab.

Mød Eurowind Energy der er leverandør til GreenLab. Eurowind Energys kerneforretning er udvikling og investering i europæiske sol-og vindmølleprojekter. På standen kan du komme i dialog med Eurowind Energys unge medarbejdere indenfor data, software development, programmering, IT og change managment, maskinmester og electrical operater.

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi AU Herning vil præsentere områder inden for de nyeste teknologier. AU Herning, en del af Aarhus Universitet beliggende i Herning, er et tværfagligt institut medfokus på ingeniørvidenskab, avanceret teknologi og forretningsudvikling. Under Green Innovation Week vil AU Herning fremvise forskellige teknologiske løsninger, som også kan bidrage til at fremme grønne initiativer. Du vil også få mulighed for at møderepræsentanter fra AU Herning, som vil dele deres erfaringer og projekter.

Bliv inspireret

Q&A fra det grønne køkken

Ernæringsassistent i det grønne køkken

Hvordan kan sund og bæredygtig mad kan forbedre vores helbred og spisevaner?
26-09-2024
Info følger
Info følger
Info følger

Gamification

Oplæg fra Videncenter for Digital Handel
26-09-2024
Info følger
Info følger
Info følger

Hvordan engageres unge i bæredygtighed?

Inspiration fra Ungdomsbureauet, der bl.a. står bag Ungdommens Folkemøde
26-09-2024
Info følger
Info følger
Info følger
1 2 3 15