fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Greenwashing

Hvor går grænsen mellem retvisende kommunikation og greenwashing? Tanja Gotthardsen, der er selvstændig rådgiver, researcher og debattør, tager os med rundt i lovgivningen og videnskaben bag, og giver sit bud på, hvordan fremtidens markedsføring kan gå fra uoverskueligt benspænd og sur pligt til et motiverende og involverende strategisk værktøj. Alle er velkomne til oplægget. Tilmeld dig gerne til hele eventet herunder
28-09-2023
Kl. 12.45-13.45
Heads Up-scenen
Heads Up-teltet

Fra tavshed og tørre tal til transformation: Hvordan taler vi om bæredygtighed? 

"Bæredygtighed", "Miljøvenlighed", "Klimavenlighed". Overalt, hvor man vender sig, lyder det, at virksomheder skal profilere sig i retning af den grønne omstilling for at vinde kundernes og medarbejdernes gunst, og for at stå stærkt i forhold til konkurrenterne i branchen.

Men hvad ligger der egentligt i begreberne? Hvordan forholder markedsføringslovgivningen sig, og hvad må man overhovedet sige, hvis ikke man vil have ørerne i maskinen? Og kunne der mon ligge et stort, uforløst potentiale i at begynde at tale samme sprog?

Alle disse og langt flere ledende spørgsmål er på programmet, når Tanja Gotthardsen gæster Heads Up-scenen kl. 12.45-13.45, til en snak om, hvor grænsen mellem retvisende kommunikation og greenwashing egentligt går.

Tanja medbringer konkrete eksempler - bl.a. fra sit eget arbejde med at anmelde en række større virksomheder for greenwashing sammen med Forbrugerrådet Tænk, for hvem hun sidder på advisory board - og så giver hun en lille guide til "damage control", så du også får nogle håndfaste tips med hjem at starte på.

Efter oplægget er det muligt at stille Tanja spørgsmål i en Q&A-session direkte fra scenen.

Se hele programmet for Heads Up-scenen her.

Bliv inspireret

GIW som kommunikationscase for DMJX

Kommunikationsstuderende kommer med bud på nye vinkler og perspektiver
28-09-2023
9.00-14.00
Eventpladsen
Elværket Skive
Oplev de anmelderroste modeller

Oplev Volvo og Renault elbiler

Volvo XC40 Recharge Volvo C40 Recharge Renault Megane E-Tech Electric
28-09-2023
8.45-20.00
Brårupgade
Elværket Skive

Mød dagens værter

Anna Lin, Steffen Max Høgh og Søren Vester er dagens værter
28-09-2023
Hele dagen
Heads Up-scenen
Heads Up-teltet
1 2 3 25