fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Hvordan kan teknologier booste grønne kompetencer?

På scenen kan du opleve Kristine Bilgrav-Nielsen fra Cadpeople, Jens Høffner fra Skive College og Lars D. Christoffersen fra DTU, der fortæller om teknologiens muligheder for at booste grønne kompetencer. Hør også om Elværket Skive digitale muligheder ved Christopher Gade, Business Skive.
30-09-2022
Kl. 12.40-13.00
Scenen
Alle er velkomne
Hvordan kan teknologier booste grønne kompetencer?

Inspiration fra teknologiernes muligheder

Forstå hvordan teknologier kan booste grønne kompetencer uafhængig af geografi, faglighed og niveau, når Kristine Bilgrav-Nielsen, Head of Strategy and Communications i virksomheden Cadpeople A/S i samarbejde med Jens Høffner, udviklingschef hos Skive College viser hvad der allerede foregår i de store virksomheder som Vestas og Ørsted, og hvad der er på vej. Lars D. Christoffersen, Dekan for bacheloruddannelser og studiemiljø ved DTU, fortæller om hvordan man via en Digital Twin kan studere til ingeniør på DTU, mens man f.eks. bor i Skive.

Christopher Gade fra Business Skive fortæller om mulighederne i Elværket Skives digitale laboratorie.

Prøv teknologierne i praksis

Kl. 13.00-15.00 kan du opleve fremtidens grønne teknologier på eventpladsen

Bliv ingeniør i Skive

DTU udvikler nye ingeniøruddannelser til dig, der gerne vil flytte dig fagligt, men blive der, hvor du føler dig hjemme. Og til dig der vil samarbejde med den lokale industri, og samtidig være en del af et stærkt universitetsmiljø.