fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Paneldebat på Skive Bibliotek

Skive Bibliotek holder grøn uge med en masse spændende aktiviteter. Mød Jesper Theilgaard og Søren Vester m.fl. til oplæg og paneldebat. Klimaet kalder på innovative løsninger i forhold til stigende vandstand i kommunen og på nye perspektiver på indretningen af det kystnære byrum med udgangspunkt i lokale værdier.
26-09-2022
Kl. 16.00-18.30
Skive Bibliotek
Tilmelding ved Skive Bibliotek

Skive Bibliotek kickstarter Green Innovation Week med en række aktiviteter

Vidste du, at én af Danmarks største udfordringer indenfor klima er vand?

  • Kl. 16.00: Jesper Theilgaard, meteorolog. Om årsagerne til vandstandsstigninger og hvad det betyder for mange danske byer.
  • Kl. 16.35: Charlotte Schow, chefkonsulent i NIRAS og rådgiver på Bigblue Nord projektet. Om hvilke områder i Skive Kommune der i dag og i fremtiden er oversvømmelsestruede og mulige strategier for at reducere risikoen for oversvømmelse.
  • Kl. 17.00: Kaffepause.
  • Kl. 17.15: Paneldebat: om tanker og værdier bag byplanlægningen med designer Søren Vester, Bo Pagh geolog og fjordvejleder i Skive kommune og Katrina Wiberg, lektor på den danske arkitektskole og forsker i stigende havvand. Thea Green fra arkitektvirksomheden LYTT er moderator.
  • Kl. 18.15: Afslutning og mulighed for at føre samtalen videre på Café Brogården, som i dagens anledning holder ekstraordinært mandagsåben og giver særlig rabat på dagens menu.

Oplægget er gratis, men tilmelding er påkrævet via Skive Bibliotek.

Se også Green Inspiration: Hvordan kræver klimaforandringer ny byudvikling?

og Green Workshop: Klimaforandringer og byudvikling med BigBlue Skive, NIRAS, LYTT Achitecture og Skive Anlæg- og Entreprenør