fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Hvordan skaber vi et mindset for bæredygtig adfærd?

På Scenen kan du møde Lina Katan fra Dansk Affaldsforening, Marjanne Grønhøj fra DEIF A/S og Anders Koed Jensen, serie- og væktsiværksætter og ejer af bl.a. TrÆls, der på baggrund af deres erfaringer kickstarter dagen.
30-09-2022
Kl. 9.00-9.20
Scenen
Hvordan skaber vi et mindset for bæredygtig adfærd?

Dagen kickstartes med rette mindset

Hvad er et mindset for bæredygtig adfærd, hvorfor involverer det dig, og hvordan bliver det en del af alles hverdag?

På scenen kan du opleve Marjanne Grønhøj, Senior Vice President i DEIF og Lina Katan, Erhvervs-Ph.D og specialkonsulent hos Dansk affaldsforening og Anders Koed Jensen, serie- og væktsiværksætter og ejer af bl.a. TrÆls, fortælle om deres konkrete erfaringer med det bæredygtige mindset i virksomheder og som en del af hverdagen.

Bring inspirationen videre i workshop

Bemærk - Workshoppen er fyldt op. Ønsker du at komme på venteliste, så kontakt Linda på lik@bskive.dk. Kl. 9.30-10.30 kan du arbejde videre med det bæredygtige mindset i workshoppen: 'Indretning af ny visionær genbrugsplads', der faciliteres af projektmedarbejder Sofie Fihl Fisker fra Nomi4s. Her har vi brug for dine input til, hvordan vi skaber en nye muligheder for at genanvende flere af vores ressourcer. Jo flere fagligheder vi kan få i spil til denne workshop, jo flere vinkler og input kan Nomi4s arbejde videre med. Vi håber at se jer til en workshop i den grønne innovations tegn.