fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Streetfood og shops

Stort netværks- og shopområde fyldt med inspiration og lækkert mad og drikke.

Streetfood

Heads Up-teltet: Nyd din mad og drikke i vores store netværksområde, hvor forskellige leverandører er klar med sprøde retter og drikkevarer.

Fremtidens fødevarer 

Kom og mød innovative elever fra landbrugs- og fødevareuddannelserne på Nordic Food College. 

Få en snak om fremtidens fødevarer og bæredygtighed ud fra vores unikke koncept, ”Fra jord til bord”.
Der vil være smagsprøver, konkurrencer mv. ved standen. Læs mere om samarbejdet her.

Ulmus Craft Cocktails 

Klassiske og unikke cocktails til enhver smag
Hos Ulmus brænder vi for vild natur, bæredygtighed og gode cocktails med håndlavede ingredienser.
Vi kommer med både nye og velkendte smagsoplevelser i høj kvalitet, med den vilde natur i centrum.

Vi afholder alkoholfrie cocktailworkshops (så alle kan være med) i Heads Up-teltet mellem 10-17, hvorefter man kan komme og besøge os i cocktailbaren fra 18.00-20.00.

IdylIdyl 

Stenovnsbagte pizzaer med friske lokale råvarer
Vi laver mad, lavet fra bunden af gode og ofte lokale råvarer. Vi medbringer pizzaovn hvori vi bager lækre vegetar pizzaer bagt på bl.a. Lokalt dyrket Mariagertobahvedemel. 

Derudover bages der tomat/ostehorn.

Coffee House

 Friskbrygget kaffe med sødt
Coffee House serverer friskbrygget specialkaffe, varm chokolade med flødeskum. Der er friskbagt kage og boller fra Café Holmen.  Permakultur Thorshøj

Lokale og økologiske råvarer
Permakultur Thorshøj serverer glæde til både øjne og mave. Vegetarisk og vegansk mad af lokale økologiske – eller bedre – råvarer. Fuld smæk på smagen med både det friske, det fermenterede og det varme. 

Vild Is Bar

Økologiske råvarer fra Thy
Vild Is Bar serverer lækre is, brus, saft, slush og
drinks lavet på lokale økologiske råvarer i Thy, på
simple og gennemsigtige opskrifter og med en tro
på en lidt vildere verden. 

TKC Mad 

Find den gule foodtruck 
TKC Mad laver de lækreste burgere og pitaer til dig som gerne vil have en fantastisk smagsoplevelse.

Du finder os i den gule foodtruck, på området uden for teltet.

Vi glæder os til at se dig!

Madsen & Fjalland

Økologi, bæredygtighed og minimalt spild
Tidligere forpagtede ejerne Pernille Madsen og Rikke Fjalland, kantinen på Skive Gymnasium. Madsen & Fjalland ApS er ny virksomhed i Skive. Her handler det om Frokostordning og eventcatering ud fra et princip om økologi, bæredygtighed og minimalt spild. Madsen & Fjalland har det økologiske bronzemærke, som betyder at 30-60% af vores råvarer er statskontrolleret økologiske.

Vi tilbereder maden fra bunden og prioriterer lokale råvarer. Vi imødekommer hensyn til allergier eller ønsker til vegetarisk og vegansk mad.

Glyngøre Shellfish & Danish Oyster Bar 

OYSTER BLANC er en ny øl fra Glyngøre
Blanc er brygget siden 2022 på friske invasive “Limfjordsøsters“ og muslingejuice.
Friske østers og muslingejuice tilføres under brygningen og giver øllet en sofistikeret smag af mineraler, hvede og ”vild natur”.
De invasive Stillehavsøsters i Limfjorden truer den oprindelige fauna, derfor giver det god mening at Glyngøre Shellfish også bæredygtigt fisker disse østers og bruger dem fornuftigt. Øllet er brygget på bygmalt og hvedemalt “Blanc”. Humlen, som har noter af citrus, tilføres ad to gange.
Ølbrygning med historie og omtanke.

Vucatus

Lokalt bryggeri uden kemi og tilsætning 

Thise Mejeri

Smagsprøver fra foodtruck 
Smag blandt andet på Thise Mejeris nye serie 'Thise planteri' med 100% plantebaserede produkter lavet af økologisk havre, der er dyrket af Thises landmænd.

Navn bliver offentliggjort

Mere information er på vej

Shops i Heads Up-teltet

Gå på opdagelse i shopområdet ved hovedscenen, hvor du kan møde en række innovative iværksættere, der har udviklet et nyt produkt, ydelse eller forretningsmodel.

Rafiki

Spis chokolade med en god smag i munden
Rafiki er håndlavet kvalitetschokolade fra Uganda. Kakaobønnerne købes fra
et kooperativ af småbønder, og chokoladen produceres under ordentlige forhold på en lille virksomhed i Kampala.
Rafiki betyder ven på swahili og er en socialøkonomisk virksomhed, der skaber arbejde til fattige ugandere.
Overskuddet går til mennesker på flugt.

Rakkerpak Cider

Nordisk cider i nyt image
Rakkerpak Cider er et lille, lokalt cideri som ønsker at udbrede den liflige og sjove alkoholiske drik, cider. Udover at have den gode smag i centrum, arbejder vi selvfølgelig med lokale råvarer og stort fokus på bæredygtighed. Cideren er udviklet med forskellige metoder og smagsoplevelser og derved giver vi Nordisk Cider et nyt og anderledes image – et Rakkerpak image!

Flowus 

Hudpleje med CBD
Flowus udsprang fra vores families behov for at finde en naturlig løsning. Da vores datter, Gry, stod med hudproblemer, vendte vi os fra konventionelle metoder og opdagede kraften i CBD, et udtræk fra hamp. Hamp er ikke blot en gammel plante med bemærkelsesværdige fordele for huden, men også en nøgleaktør i CO2-optagelse. Hamp konverterer 4x mere CO2 til ilt, end almindelig skovbrug.
Flowus er det ikke kun hudpleje; for os handler det om at omfavne naturens styrker og bidrage positivt til miljøet.

By Green Cotton

30 år med økologiske og bæredygtige tekstiler
by Green Cotton er en del af Green Cotton gruppen med næsten 30 års erfaring med økologiske og bæredygtige tekstiler. Virksomheden sætter dokumentation og mærkning meget højt, og er kendt for dens pionerarbejde med den første T-shirt i Verden lavet af certificeret økologisk bomuld.
På Green Innovation Week medbringer vi gode tilbud på vores flotte håndklæde og morgenkåbeprogram, superlækkert uldundertøj til de kolde måneder, samt T-shirts fra vores samarbejde med WWF.
 

Pleasant

Et tøjmærke uden nyt tekstil
“De bedste produkter er lavet af tekstil, der allerede findes i forvejen. Det synes vi er en så spændende måde at producere tøj på, at vi har besluttet os for ikke at købe nyt tekstil nogensinde igen”, det det fra Pleasant. 
Gå på opdagelse i deres spændende univers af upcyclede tekstiler, hvor både cirkulært design og takeback-systemer går hånd i hånd. 

Det Grønne Råds genbrugsbazar

Genbrug og gode formål
Det Grønne Råd fra Skive Gymnasium holder genbrugsbazar. Overskuddet doneres til køb af regnskovscertifikater. 

Det Grønne Råd på Skive Gymnasium arbejder aktivt på at gøre skolen et grønnere sted via forskellige projekter og deltager i Green Onnovation Week for at inspirere andre til at lave fællesskaber omkring grønne tiltag på uddannelserne og i fritiden. 

Skive Festival

30 års jubilæum i samarbejde med ELSK
I forbindelse med Skive Festivals 30 års jubilæum i 2023 er der i samarbejde med ELSK lavet en jubilæumskollektion. ELSK er et brand hvor nærvær, bæredygtighed, substans og kvalitet er i fokus.

Du kan købe din favorit torsdag d. 28. september under Green Innovation Week 2023

Bevar det Vel

Genanvendelig madindpakning
Madklædet kan anvendes 6-12 måneder, og holder brød, ost samt frugt og grønt frisk længere. Lavet af GOTS-certificeret bomuldsstof, der er vokset med økologisk bivoks, harpiks og økologiske olier. Brug poser og ark i stedet for stanniol og husholdningsfilm.

BOMI 

Beskæftigelsestilbud på den grønne gren 
BOMI tilbyder blandt andet beskyttet beskæftigelse, afklaring og optræning af arbejdsevnen som en del af Skives Kommunes tilbud. I værkstedet er der gang i produktudvikling og innovation, og BOMI viser et udsnit under Green Innovation Week:
Trækasser lavet af restmaterialer fra anden produktion. Både egne men også andre virksomheders restmaterialer omdannes til mange forskellige trækasser. 

Grinnerslev Bryghus

Nordic Honey Wine 

Spøttrup Bigård

Det summer af liv på Spøttrup Bigård 
Vi har haft bier siden 1982, og vi synes, det bliver mere og mere spændende, både i forhold til at have lokale produkter og til den biodiversitet, vi er en del af. Vi har honning fra forskellige årstider og steder i Salling – raps, hvidtjørn, økologisk hvidkløvermark, haven på Spøttrup Borg og lyng fra Nationalpark Thy. 
Vi har de senere år brugt andre produkter fra biavlen., F.eks. propolis, pollen og voks som har unikke egenskaber. Vi har flere slags sæbe og creme. Vi laver bivokswraps. Et bæredygtigt alternativ til indpakning i stedet for stanniol og plastik.

Navn bliver offentliggjort

Mere information er på vej

Shops i Hands On-teltet

Du finder også shops blandt standende i Hands On-teltet, der er inddelt i flere temaområder. 

Kaffepuden.dk

Hos kaffepuden.dk tænker vi kreativt og ser muligheder i eksisterende materialer, som for eksempel de mange kaffesække danske mikroristerier hvert år tømmer. Vi genanvender, upcycler og forsøger på den måde så vidt muligt at undgå at bruge ressourcer på at fremstille nyt. Unika - alle kaffepudens produkter bliver lavet efter hvordan printet på den enkelte kaffesæk vil tage sig bedst ud. Det betyder at der ikke er to som er helt ens, men alle har hver deres udtryk og historie - præcis ligesom dig og mig

VestVin

Besøg VestVin ved Upcycling og Design-området og se hvordan de i samarbejde med NORTO har skabt en ny butik med gulv af træafskær, upcyclede paneler mv. 

VestVin medbringer smagsprøver og et udvalg af økonoloske vine og produkter til salg ved standen.

Strandet

Ved Strandets stand i Upcycling og Design-området kan du opleve hvordan havplast kan upcycles til nye produkter. Gå på opdagelse i deres sortiment, der sælges fra standen.