fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Derfor skal du som studerende deltage i #giw23

Overvejer du, om du som studerende skal være en del af Green Innovation Week 2023 og vores store event, så kan du læse mere om dine muligheder her.

Torsdag d. 28. september 2023 samler vi studerende, iværksættere, erhverv og borgere i den grønne omstillings tegn med fokus på fremtidens løsninger og et hav af aktiviteter på tværs. Vi ønsker med eventet at skabe match og synergier mellem uddannelse og erhverv via forskellige konkrete initiativer. Vi opdaterer programmet løbende her.

Som studerende kan du blandt andet:

  • Få indsigt i og hands-on erfaringer med grøn omstilling og grønne forretningsmodeller fra deltagende virksomheder som GreenLab Skive, Tiny House Living, Stenger & Ibsen mfl.
  • Deltage i workshops med udgangspunkt i Green Challenges
  • Pitche idéer og løsningsforslag inden for grøn omstilling fra tidligere casearbejde, fx med Green Challenges eller andre innovationsforløb til inspiration for deltagende virksomheder og uddannelser
  • Få sparring og feedback fra erhvervslivet og aktører i Erhvervsfremmesystemet
  • Teste og afprøve en række grønne teknologier og få forståelse af fremtidens grønne løsninger
  • Blive matchet med og have dialog med virksomheder/organisationer og deres Green Challenges, som senere kan anvendes i projektforløb
  • Få indsigt i praktik- eller jobmuligheder på det grønne arbejdsmarked
  • Få inspiration via oplæg, dialoger og debatter fra den store scene
  • Møde og netværke med en lang række aktører inden for den grønne omstilling i lækre omgivelser

Selve eventet

Vi er et event, der bestræber os på at vise og implementere bæredygtige tiltag ned i detaljen med blandt andet affaldssortering i fraktioner, upcycling og genbrug som gennemgående elementer i eventopbygningen. Læs mere om hvordan bæredygtige tiltag og initiativer skabte rammerne i 2022 her.

Eventpladsen finder du bag Elværket Skive - Skiveegnens innovations- og iværksættermiljø. I store telte skaber vi eventets fysiske rammer, hvor forskellige områder og aktiviteter danner dagens program.

Louise Vilsgaard

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedr. eventet og jeres deltagelse, så kontakt Louise på louv@bskive.dk, og så vender hun tilbage hurtigst muligt.

Green Innovation Week 2022

Se deltagere fra Green Innovation Week 2022 udtale sig

Workshops

Hør mere om vores workshops under Green Innovation Week 2022

Green Challenges

Her kan du høre mere om hvordan Green Challenges skaber værdi for dig som vejleder eller studerende