fbpx
TIlmeld nyhedsbrev

Ernæringsassistent i det grønne køkken

Hvordan kan sund og bæredygtig mad kan forbedre vores helbred og spisevaner?
26-09-2024
Info følger
Info følger
Info følger
Q&A fra det grønne køkken

Mød Anna i en spændende Q&A

Er du klar over, hvordan sund og bæredygtig mad kan forbedre vores helbred og spisevaner? Og hvordan kan en passioneret ernæringsassistentelev være med til at påvirke udviklingen af lækre, næringsrige måltider?

Anna er ernæringsassistentelev på Aalborg Universitetshospital, Thisted, og i en spændende Q&A vil hun dele sin passion for sund og bæredygtig mad samt sine erfaringer som ernæringsassistentelev.

Anna vil fortælle om, hvordan hun udvikler lækre opskrifter med bælgfrugter og skaber sunde måltider. Hun vil også forklare, hvorfor det er fantastisk at være elev i et dynamisk miljø, hvor innovation og bæredygtighed går hånd i hånd.

Kom og bliv inspireret af Annas rejse som ernæringsassistentelev og få indblik i, hvordan fremtidens ernæringsprofessionelle arbejder for en grønnere og sundere verden.

Bliv inspireret

'Desire by experimentation' GXN i samarbejde med Dansk Industri

Think it! Sketch it! Show it!

'Desire by experimentation' GXN i samarbejde med Dansk Industri: Prøv kræfter med en arkitekturkonkurrence
26-09-2024
Timeslots
Engvej 5, Skive
Info følger

Velkomst

Vi glæder os til at dele det fulde program
26-09-2024
Kl. 9.00-9.05
Engvej 5, Skive
Heads Up-scenen

Fremtidens grønne arbejdsmarked

Panelsamtale for unge og virksomheder
26-09-2024
Kl. 9.05-9.30
Engvej 5, Skive
Heads Up-scenen
1 2 3 18