Ernæringsassistent i det grønne køkken

Hvordan kan sund og bæredygtig mad kan forbedre vores helbred og spisevaner?
26-09-2024
Kl. 13.10-13.25
Område 2
Speaker's Corner
Q&A fra det grønne køkken

Mød Anna og Kathrine i en spændende Q&A

Er du klar over, hvordan sund og bæredygtig mad kan forbedre vores helbred og spisevaner? Og hvordan kan passionerede ernæringsassistenter være med til at påvirke udviklingen af lækre, næringsrige måltider?

Mød Anna og Kathrine, der begge har valgt ernæringsassistentuddannelsen.

”Vi fokuserer meget på at udvikle velsmagende vegetarretter og prioriterer genanvendelse som en central del af vores arbejde. Dette er et sted, hvor jeg virkelig føler, at mine værdier og erfaringer kommer til sin ret. Jeg er stolt over at være en del af denne grønne bevægelse", fortæller Kathrine.

Kom og bliv inspireret af Anna og Kathrines rejse som ernæringsassistentelever og få indblik i, hvordan fremtidens ernæringsprofessionelle arbejder for en grønnere og sundere verden.

Mød Anna

Anna er ernæringsassistentelev på Aalborg Universitetshospital, Thisted, og i en spændende Q&A vil hun dele sin passion for sund og bæredygtig mad samt sine erfaringer som ernæringsassistentelev.

Anna vil fortælle om, hvordan hun udvikler lækre opskrifter med bælgfrugter og skaber sunde måltider. Hun vil også forklare, hvorfor det er fantastisk at være elev i et dynamisk miljø, hvor innovation og bæredygtighed går hånd i hånd.

Kom og bliv inspireret af Annas rejse som ernæringsassistentelev og få indblik i, hvordan fremtidens ernæringsprofessionelle arbejder for en grønnere og sundere verden.

Mød Kathrine

Kathrine er 23 år gammel og blev færdiguddannet som ernæringsassistent i sommeren 2024. Gennem sin uddannelse, har hun været både elev på en livsstilshøjskole og på Struer Statsgymnasium.

Begge steder har hun fået lov til at ”tænke ud af boksen” og arbejde kreativt med udvikling af lækker mad med masser af smag og sundhed. Kathrine vil fortælle om vigtigheden af kvalitet i både råvarer og tilberedning. Herunder at skabe harmoniske smagssammensætninger og at dekorere retter med øje for detaljen med særligt fokus på ”det grønne køkken”.

Kom endelig og hør om Kathrines passion for den grønne omstilling. Den udlever hun nu som faglært ernæringsassistent på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Oplev Nordic Food College og Uddannelsescenter Holstebro

Hvad f*** er en bælgfrugt? – ved Nordic Food College

Udvikl din egen rod - ved Uddannelsescenter Holstebro

Bliv inspireret


Grøn omstilling i praksis

Mød Videnscenter for Procesteknologi
26-09-2024
Kl. 9.00-15.30
Engvej 5, Skive
Område 1
Bliv klogere på merch i en bæredygtig kontekst

Hvor går (merch) grænsen?

Hvordan kan merchandise produkter ses og forstås i en bæredygtig kontekst?
26-09-2024
Kl. 9.00-15.30
Engvej 5, Skive
Område 1
Har du grønne karrieredrømme?

Kom og mød Eurowind Energy

Fremtidens totalleverandør af grøn energi!
26-09-2024
Kl. 9.00-15.30
Engvej 5, Skive
Område 1
1 2 3 30