Hvad har vi brug for?

Med jeres løsning håber vi at kunne få flere ansøgere på vores uddannelser. Derudover håber vi også at den kan være med til at skabe mere fokus på området, så vi derigennem kan bidrage til en større anerkendelse af SOSU-uddannelserne ude i samfundet.

Helt konkret kan det være udkast til nyt branding-koncept for Social- og Sundhedsuddannelserne, slogans, gode historier fra praksis, vejen til uddannelsen eller noget helt tredje.

Målet er at få flere til at søge ind på uddannelserne og at flere ønsker at blive i omsorgs- og plejesektoren.

I arbejdet med løsningsforslag skal I være opmærksomme på:

Kravene til konceptet er bæredygtighed og at verdensmålene ”Sundhed og Trivsel” samt ”Kvalitetsuddannelse” indgår i løsningen.

Det behøver ikke nødvendigvis være med ord, men som begreb eller mindset. Konceptet skal være kreativt og der må gerne være ”tænkt ud af boksen”. Derudover er det et krav, at løsningen skal være til at omsætte for SOSU STV med begrænsede midler.

Links

Idéer og løsningsforslag 2021

Denne Green Challenge er kørt som en intern case på Social- og Sundhedsskolen i Skive. Her har elever på uddannelsen budt ind med bud på, hvordan deres uddannelse gøre mere attraktiv, således der kan opnås mere sundhed og trivsel.

Se pointer fra dialogerne her: